« Brazil - Croatia 1:0 | Main | Naboj in the news »

Croatia - Japan 0:0

Today's game reminded me of all the things I didn't like about soccer: missed chances, lethargic and uninspired play, missed penalty kick, and the final result of 0:0. I was really frustrated throughout the game, as were surely many fans of both teams. Luckily, it didn't take me too long to forget the whole thing. Now everything depends on the game with Australia. Croatia absolutely must win that game in order to get to the next round. I just hope I don't get disappointed again.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.tunguz.com/mt/mt-tb.cgi/54

Comments

Just wanted to say Hi!

Ne znam da li da pišem na hrvatskom ili engleskom. Možda bolje hrvatski, meni će biti lakše.
Ni sama ne znam što i kako mi je došlo, ali prije, možda mjesec dana razmišljala sam kako su naši životi kao pravci u vremenu i prostoru. S nekim pravcima naš pravac teče paralelno, s nekima se samo presiječe, i svaki pravac odjuri dalje u budućnost. Ostaju samo sjećanja kao točke sjecišta.
Pa rekoh idem „Googlati“ neke ljude iz prošlosti da vidim kamo su ih odveli njihovi pravci. I između ostalih, sjetim se mladića, kojeg sam znala kratko vrijeme na prolasku kroz Zagreb, nekad davno. Kako li se ono zvao? Pa da, Bojan Tunguz! Sama sam se začudila kako je ime izronilo na površinu. I upišem ime u Google. Baš me zanima kako se snašao i hoću li naći nešto. I ispadne da Bojan ima blog. Zgodno. Bacim pogled na CV. Oho! Da sjećam se, i onda je volio fiziku, i ostao je znači uz fiziku, lijepo.
I eto bacam povremeno pogled na tvoj blog, da vidim što pišeš, i razmišljam da li je fer samo škicati ili bi se trebala i javiti. Samo reći, bok!

Pa eto, bok!

Nadža (Hadžović) Milanović, Zagreb

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)